CAMPIONAT D\’ESPANYA DE MITJA MARATÓ DE VETERANS

0
319

Mitja Marató Ciutat de Terrassa
El proper diumenge 18 de gener, es disputarà el Campionat d\’Espanya de Mitja Marató de Veterans en el marc de la desena edició de la Mitja Marató de Terrassa, organitzada per l\’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb el suport de l\’Ajuntament de la ciutat. La cursa es disputa en un circuit urbà, començant a les 10,00 hores amb sortida i arribada al Passeig 22 de juliol, a l\’alçada de la rotonda del carrer Arquitecte Puig i Cadafalch de Terrassa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.