CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20 EN PISTA COBERTA

0
407

L\’Agrupació Atlètica de Catalunya i l\’ISS-L\’Hospitalet, Campions Aquest diumenge 11 de gener s\’ha disputat la novena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 a Vilafranca del Penedés.
L\’Agrupació Atlètica de Catalunya en la categoria femenina i l\’ISS-L\’Hospitalet en la masculina han revalidat els títols aconseguits la temporada passada. En homes, l\’ISS-L\’H ha aconseguit un bon avantatge de punts sobre el segon classificat, el FC Barcelona, i el tercer el CA Manresa.| A la categoria femenina, la lluita ha estat més igualada amb victòria per l\’Agrupació amb sis punts de marge amb el FC Barcelona, i vuit amb l\’ISS-L\’Hospitalet que han quedat segon i tercer respectivament. Podem destacar alguns registres d\’interès com el de Ruben Pros (MS Lleida) que ha marcat 6”91 als 60 m llisos, Abdelaziz Merzougui (MS Lleida) que ha fet 8\’38”73 als 3.000 metres i Núria Ortilles (FCB) que ha marcat 59”00 als 400 m, els tres representen nous rècords dels campionats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.