CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS INFANTIL EN PISTA COBERTA

0
437

L\’ISS-L\’Hospitalet i el CA Manresa, Campions
Aquest dissabte s\’ha disputat la segona edició del Campionat de Catalunya de Clubs Infantil a Vilafranca del Penedès. L\’ISS-L\’Hospitalet ha revalidat el títol autonòmic en la categoria femenina al imposar-se al CA Manresa i al Muntanyenc Sant Cugat que s\’han classificat segon i tercer respectivament. A la categoria masculina, la victòria ha estat pel CA Manresa que s\’ha imposat al campió de la temporada passada, el CA Igualada. En tercera posició s\’ha classificat el Muntanyenc SC.| Rècord d\’Espanya Júnior a la Primera Jornada de Control Durant la celebració de la primera Jornada de Control que s\’ha celebrat en jornada de tarda a Vilafranca del Penedès, l\’atleta mallorquí David Bustos (Metalnox ADA Calvià), ha establert un nou rècord d\’Espanya Júnior de 3.000 metres en pista coberta amb un temps de 8\’07”02. També podem destacar alguns registres d\’interès com el d\’Eduard Viles (CA Igualada) que ha fet 6”89 als 60 m llisos, Marc Orozco (FCB) 22”04 en 200 metres, Eva Martín (FCB) que ha marcat 7”75 i 25”03 en 100 i 200 metres, Anna Palou (SN) i Jèsica Soto (ISS-L\’H) que han saltat 3,70 m en perxa, i Roser Ríos (FCB) que ha saltat 12,14 m en triple salt.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.