INAUGURACIÓ DE L’ EXPOSICIÓ RETROSPECTIVA DE LA MITJA MARATÓ TERRASSA. Ó CIUTAT DE

0
537

Ahir dijous l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa va inaugurar, amb la presència del Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, el Sr. Alfredo Vega, del Sr. Josep Mª Antentas, Vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme i del President de l’Associació, Sr. David Otero, una exposició retrospectiva i commemorativa dels 10 anys d’aquesta cursa en el Hotel Don Cándido.| Amb motiu de la celebració del Xè aniversari de la Mitja Marató de Terrassa, aquesta entitat ha volgut fer extensiva aquesta efemèride a la ciutat, amb un recull gràfic i d’objectes de totes les anteriors edicions de la cursa, que va néixer a l’any 2000 com una prova popular atlètica local, i que desprès de 10 anys sense interrupció, s’ha convertit en un esdeveniment de primer ordre dins de la ciutat i en una cursa totalment consolidada i posicionada entre les primeres mitges del rànking de Catalunya i cada vegada millor situada en l’espanyol. En la inauguració el Sr. Alfredo Vega va lloar la qualitat de l’exposició i va fer menció de la capacitat organitzativa de l’AEMMT, així com de la fidelitat d’aquesta amb la ciutat i amb els estaments i entitats locals. El Sr. Josep Mª Antentas va esmentar que era un orgull per la Federació Catalana d’Atletisme poder disposar d’una organització com l’AEMMT, per poder celebrar el Campionat Nacional de Mitja Marató per a Veterans, i que aquesta Associació és un icona per a altres organitzacions. Per la serva part el Sr. Otero va donar les gràcies a les entitats i empreses que han apostat per la celebració d’aquesta cursa, esmentant que aquest reconeixement és fruit del treball de tot l’equip. Es va concloure la inauguració amb una copa de cava oferida per gentilesa de l’hotel Don Cándido. La exposició, oberta al públic de forma gratuïta a la Sala Montcau fins el 18 de Gener, està composada per un ampli ventall de fotografies de la cursa, moments d’abans i desprès de la seva celebració, a on es pot veure que hi participen no sols els atletes, sinó d’una manera directa o indirecta la ciutat de Terrassa, ja que la seva població també n’és un dels principals protagonistes del seu èxit. Aquesta manera l’Associació Mitja Marató de Terrassa fa extensiva a la ciutat el seu agraïment. L’AEMMT ha convocat un Concurs de Fotografia, també per a commemorar aquest Xè Aniversari, les bases del qual es poden consultar a la web www.mitjaterrassa.cat La Xª Mitja Marató de Terrassa, es celebrarà el proper dia 18 de Gener del 2009, conjuntament amb la cursa popular Memorial Santi Centelles de 5 kms i acollirà també el XXVII Campeonato Nacional de Medio Maratón de Veteranos, i s’espera comptar amb un total aproximat de 3000 corredors en la línia de sortida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.