Lliurament de premis de la Llliga 2008 el proper 17 de Gener a Terrassa

0
423

Com cada any la Lliga Internet-ChampionChip farà el lliurament de premis a les jornades prèvies de la Mitja Marató de Terrassa. Aquest any, taula rodona amb coneguts maratonians actuals i dels anys 70 i 80 i posterior lliurament dels premis. Presentació de l\’acte: Arcadi Alibés. Títol: Evolució de les curses de fons a Catalunya. Membres taula rodona: Rafa Garcia (guanyador de la Marató de Barcelona 1984), Alfons Abellan (olímpic a la marató de Seul 1998), Rafa Nogueras (20 vegades 2:20), Roger Roca (Campió de Catalunya actual), Arcadi Alibés (85 maratons), moderador Josep Maria Antentas (vicepresident de la FCA i maratonià expert). Llistat de les persones i entitats premiades Entrada lliure i cocktail final després de l\’acte.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.