Bateig del km 3 de la Mitja Marató

0
459

El dia 7 de gener, a les 13 h, a les Franqueses del Vallès.
El proper dimecres dia 7 de gener, a la una del migdia, davant l\’escola de música de les Franqueses del Vallès (pl. de l\’Escorxador), tindrà lloc el bateig del km 3 de la Mitja Marató que portarà el nom de Josep Palomino i Aguilera, exregidor dels ajuntaments de Granollers i de les Franqueses del Vallès i un dels fundadors de la Mitja que va morir el febrer de 2005. L\’acte consistirà en la descoberta d\’una placa feta pel ceramista granollerí Toni Cumella.| Els promotors de la Mitja Marató ja van batejar amb anterioritat el km 1 amb el nom de Josep Pruna i el km 2 que porta el nom de Josep Saperas. Tant Pruna com Saperas són patrocinadors de la Mitja Marató Granollers-Les Franqueses-La Garriga, que es correrà el proper diumenge 1 de febrer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.