Bateig del km 3 de la Mitja Marató

0
352

El dia 7 de gener, a les 13 h, a les Franqueses del Vallès.
El proper dimecres dia 7 de gener, a la una del migdia, davant l\’escola de música de les Franqueses del Vallès (pl. de l\’Escorxador), tindrà lloc el bateig del km 3 de la Mitja Marató que portarà el nom de Josep Palomino i Aguilera, exregidor dels ajuntaments de Granollers i de les Franqueses del Vallès i un dels fundadors de la Mitja que va morir el febrer de 2005. L\’acte consistirà en la descoberta d\’una placa feta pel ceramista granollerí Toni Cumella.| Els promotors de la Mitja Marató ja van batejar amb anterioritat el km 1 amb el nom de Josep Pruna i el km 2 que porta el nom de Josep Saperas. Tant Pruna com Saperas són patrocinadors de la Mitja Marató Granollers-Les Franqueses-La Garriga, que es correrà el proper diumenge 1 de febrer.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.