CALENDARI BOMBERS GENERALITAT 2009

0
380

Gràcies a vosaltres, l\’equip del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya va participar als “World Police & Fire Games” 2007, que es van celebrar a Adelaide (Australia). Enguany tornem a demanar la vostra col•laboració per assistir als propers XII Jocs Mundials, que es celebraran l\’estiu de 2009 a Vancouver (British Columbia, Canada)| Les normes de l’organització dels Jocs no permeten que els serveis a qui representen els participants financin les despeses de l\’assistència als Jocs. Així, cada atleta cal que s\’inscrigui de forma individual i assumeixi les despeses de participació. L\’objectiu del calendari no és altre que recollir els fons necessaris que ens permetin tornar a competir. Novament, volem agrair-vos la vostra participació i desitgem que gaudiu amb el nostre calendari. , EN DAVID GALVANY I JO COM A MEMBRES DE L\’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA I CULTURAL DELS BOMBERS DE GRANOLLERS VENEM ELS CALENDARIS I LES SAMARRETES(que encara ens queden). ELS CALENDARIS TENEN UN PREU DE 8 EUROS I LES SEGÜENTS CARACTERÍSTIQUES: • 15 pàgines apaïsades A3(420×297 mm), • 13 fulls 4+0 i 1 full 4+4, • Paper estucat brillant de 200 gr • Enquadernació en wire-o d\’alumini amb penjador. ELS CALENDARIS I SAMARRETES LES PODREU TROBAR AL PARC DE BOMBERS DE MOLLET (TORN D) O A LES OFICINES DEL CLUB ATLETISME MONTORNÈS (dilluns, dimarts i dijous de 18:00 a 20:00. TAMBÉ HI HA L\’OPCIÓ DE ENVIAR-LOS VIA CORREU AMB UN RECÀRREC. PER QUALSEVOL DUBTE OLANOIVAN@HOTMAIL.COM 635672769 O DGALVANY79@HOTMAIL.COM 615939423

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.