CALENDARI BOMBERS GENERALITAT 2009

0
206

Gràcies a vosaltres, l\’equip del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya va participar als “World Police & Fire Games” 2007, que es van celebrar a Adelaide (Australia). Enguany tornem a demanar la vostra col•laboració per assistir als propers XII Jocs Mundials, que es celebraran l\’estiu de 2009 a Vancouver (British Columbia, Canada)| Les normes de l’organització dels Jocs no permeten que els serveis a qui representen els participants financin les despeses de l\’assistència als Jocs. Així, cada atleta cal que s\’inscrigui de forma individual i assumeixi les despeses de participació. L\’objectiu del calendari no és altre que recollir els fons necessaris que ens permetin tornar a competir. Novament, volem agrair-vos la vostra participació i desitgem que gaudiu amb el nostre calendari. , EN DAVID GALVANY I JO COM A MEMBRES DE L\’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA I CULTURAL DELS BOMBERS DE GRANOLLERS VENEM ELS CALENDARIS I LES SAMARRETES(que encara ens queden). ELS CALENDARIS TENEN UN PREU DE 8 EUROS I LES SEGÜENTS CARACTERÍSTIQUES: • 15 pàgines apaïsades A3(420×297 mm), • 13 fulls 4+0 i 1 full 4+4, • Paper estucat brillant de 200 gr • Enquadernació en wire-o d\’alumini amb penjador. ELS CALENDARIS I SAMARRETES LES PODREU TROBAR AL PARC DE BOMBERS DE MOLLET (TORN D) O A LES OFICINES DEL CLUB ATLETISME MONTORNÈS (dilluns, dimarts i dijous de 18:00 a 20:00. TAMBÉ HI HA L\’OPCIÓ DE ENVIAR-LOS VIA CORREU AMB UN RECÀRREC. PER QUALSEVOL DUBTE OLANOIVAN@HOTMAIL.COM 635672769 O DGALVANY79@HOTMAIL.COM 615939423

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.