APUNTA\’T A LA MITJA MÉS RÀPIDA

0
451

La Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme obre les inscripcions on-line
La MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME, prova que es celebrarà el proper diumenge, 15 de març de 2009, ja ha obert les seves inscripcions on-line.
Els drets d\’inscripció són de 15 euros (14 euros amb xip groc) i per reservar el dorsal s\’ha d\’omplir el formulari on-line que hi ha a la pàgina oficial de la prova www.gesport.cat/mitjamaresme. Només hi ha 1000 dorsals disponibles que es lliuraran per rigorós ordre d\’inscripció. Entre totes les inscripcions realitzades abans del 15 de febrer, es sortejaran 10 estades per a 2 persones en un hotel de Calella, pel mateix cap de setmana de la prova. Les persones premiades podran gaudir de la Fira del Corredor que es prepararà al carrer església, dissabte 14 de març, en horari de 4 a 8 de la tarda. Aquesta Mitja Marató torna amb l\’esperança de convertir-se en una de les més ràpides d\’Europa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.