V Cursa de Sant Silvestre de Tarragona 2008

0
396

Un total de 1.250 corredors van prendre part en aquesta V edició de la Cursa de Sant Silvestre de Tarragona. Un any més, les inscripcions es van esgotar ja dies abans de la cursa pel que molts atletes van córrer sense dorsal fet que va incrementar el nombre de corredors fins a prop dels 1.400. L\’ambient festiu de la prova així com el punt de competitivitat que exigeixen els 9 Km del circuït fa que la cursa sigui atractiva per a un amplíssim ventall de corredors, des dels més amateurs fins als de nivell professional.| L\’èxit de la prova i el reconeixement de la mateixa no només dins de la província de Tarragona sinó arreu de Catalunya queda doncs més que demostrada. Ja des de la primera edició, la de Tarragona és la segona Sant Silvestre de Catalunya en nombre de participants dins de les curses de Sant Silvestre que es celebren el dia 31 de Desembre. L\’acte d\’entrega de premis als guanyadors de la cursa va comptar amb la presència del Sr. José Cosano de la regidoria d\’Esports de l\’Ajuntament de Tarragona, el Sr. Gabriel Mas en representació de l\’Autoritat Portuària de Tarragona, el Sr. Josep Espinosa com a President de Tarragona Fondistes i el Sr. Emili Ribelles en nom de la Candidatura de Tarragona als Jocs del Mediterrani del 2017. L\’organització de la cursa va córrer a càrrec un any més del Club Esportiu Tarragona Fondistes, entitat fundada el 1997 i que compta amb més de 170 socis. CLASSIFICACIONS GENERAL MASCULINA 1. SENEN ESCODA —— 29\’24\’\’ dorsal 945 Reus Ploms 2. CARLOS XIFRÉ ——- 29\’ 33\’\’ dorsal 1.150 Estival Park 3. ADRIÀ VILÀ ———– 29\’ 45\’\’ dorsal 427 Club Atletismo Alcobendas GENERAL FEMENINA 1. MARTA GÓMEZ ——— 32\’46\’\’ dorsal 885 Futbol Club Barcelona 2. ESTHER ARAGONÈS — 34\’ 30\’\’ dorsal 157 Agrupació Atlètica de Catalunya 3. SÍLVIA PEDROLA ——- 37\’26\’\’ dorsal 767 Reus Ploms MASCULÍ TARRAGONA FONDISTES 1. XAVI GONZÁLEZ ——– 34\’30\’\’ 2. TONI GONZÁLEZ ——– 35\’10\’\’ 3. JORDI GABRIEL ———- 35\’15\’\’ FEMENÍ TARRAGONA FONDISTES 1. NURI FORTUNY———– 39\’39\’\’ 2. MARIA MARTÍNEZ ——- 57\’00\’\’ FETS DESTACABLES

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.