SANT SILVESTRE BARCELONESA

0
482

José Rios bat el rècord de Catalunya de 10 Km en Ruta (28\’42\”)
Com ja és tradició, les Sant Silvestres han tancat l\’any atlètic a Catalunya. Aquest dimecres 31 de desembre, s\’ha celebrat la Cursa dels Nassos – Sant Silvestre de Barcelona, amb rècord de participació, arribant a 8.280 corredors. La victòria ha estat per José Ríos (CA Manresa), que ha batut el Rècord de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta amb un temps de 28\’42”. La segona posició ha estat pel kenyà Kosmers Kemboi i la tercera per Driss Lakhouaja (AAC). Amb aquesta victòria, Ríos ha desbancat l\’hegemonia africana dels últims quatre anys. En dones la victòria ha estat per l\’italiana Anna Incerti amb 32\’12”, seguida de Rosa Morató (VTiM) i Debora Toniolo (Itàlia). El passat diumenge 28 es van celebrar les curses de la Sant Silvestre del Masnou i La Sansi 2 de Lloret.| La del Masnou, que aquest any ha arribat a l\’edició número vint-i-nou, l\’ha vençut Abdelkabir Zaroual (ISS), seguit de David Campo (AAC) i Abdelali El Bouhikhi (CA Mollet). En dones la victòria ha estat per Esperanza Zuriguel (F DC), seguida de Cristina Codina (F DC) i Ingrid Lafuente. A Lloret, la victòria ha estat per José Luís Blanco (CA La Sansi), seguit del kenyà Ronald Kipchumba i Víctor Muntaner (FCB), tots tres amb el mateix temps. En dones, la guanyadora ha estat Eva Arias (VTiM), seguida de Jacqueline Martín (FCB), i Joyce Chepkemboi (AI)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.