Resultats de la XXVI Sant Silvestre de Castelldefels Cursa del Capó

0
516

Estos han sido los ganadores de la XXVI Sant Silvestre de Castelldefels Cursa del Capó… 1 HERNANDEZ OLIVA, JOQUIN 0:09:24 2 LLEMA ROSA, LUIS FELIPE 0:09:26 3 TARDIO GINABREDA, PEDRO 0:09:39 y las ganadoras… 1 GARRIGÓS MARTIN, NÚRIA 0:11:47 2 CALBÓ MONTÓN, EVA 0:12:10 3 GIL CHARRAL, REMEDIOS 0:13:16 Los resultados completos los podeis consultar en: http://cursadelcapo.wordpress.com/ Feliç Any Nou Andrés Martínez Asociación de Vecinos Castillo Pueblo Viejo

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.