GRAN PARTICIPACIÓ EN LA SEGONA SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA

0
436

Uns 160 corredors van prendre part a la 2a Sant Silvestre Montblanquina el passat dimecres 31 de desembre de 2008, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, el que fa que es dobli el número de participants de la primera edició. A les 5 de la tarda uns 40 nens van participar a la cursa de 500 metres i tot seguit 120 persones van prendre part a la cursa de 3 quilòmetres. Tots els corredors amb el corresponent barret de pare Noel, van poder gaudir d\’un circuit pels carrers cèntrics de Montblanc, amb força animació. Un cop acabada les curses tots els participants van rebre una bossa amb els records de la Sant Silvestre Montblanquina i van gaudir d\’una bona xocolata amb coca. | Pel que fa als guanyadors van ser en categoria masculina: CLASSIFICACIÓ MASCULINA: 1er. JOSEP MARIA PIJOAN amb un temps de 9minuts 35 segons 2n: JOAN MATEU VERNET amb un temps de 10 minuts 7 segons 3r. ERIC CARTAÑA amb un temps de 10 minuts i 40 segons I pel que fa en categoria femenina CLASSIFICACIÓ FEMENINA: 1era. SONIA HERNANDEZ amb un temps de 14 minuts i 3 segons 2na. CRISTINA PORTA amb un temps de 14 minuts i 33 segons 3ra. ANNA TIBAU amb un temps de 15 minuts i 21 segons Recordar que el lema d’aquesta segona Sant Silvestre Montblanquina era “Posa’t el barret i mou les cames per la Marató de TV3” i que les inscripcions es destinaran a la Marató de TV3 que aquest any anava dedicada a les malalties mentals greus. Des del Club Atlètic Montblanc agrair la participació de tots els atletes, voluntaris, patrocinadors, i especialment a la Policia Local i a Protecció Civil de Montblanc que va tenir cura del control de les curses. Podeu trobar fotos i les classificacions a la pàgina

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.