FERNANDO CHAMORRO I NOEMI MORENO S’ENDUEN LA 10a ST SILVESTRE DE VILANOVA DEL CAMÍ

0
2884

Amb el tradicional ambient de festa i de cap d’any, l’atleta del California Sports Fernando Chamorro amb un magnífic crono de 15’ 42” i l’atleta del Club Atlètic Igualada Noemí Moreno amb un temps de 17’ 41” fóren els vencedors de la St. Silvestre de Vilanova del Camí. Enguany la cursa arribava a la seva desena edició, novament amb gran èxit de participació. Atletes de totes les edats volgueren acabar l’any amb la disputa d’aquesta ja tradicional cursa anoienca. En total uns 350 participants vinguts de gairebé tots els pobles de la comarca, i molts d’arrreu de la província i fins i tot algún de l’estranger. | La cursa es composa d’un recorregut de 5.000 mts per a cadets i superiors i un segon recorregut infantil d’uns 2.500 mts de distància, amb sortida i arribada a la plaça del Mercat de Vilanova del Camí. El pòdium masculí de la cursa de 5000 mts el complertaren Javier Torres de l’ISS Hospitalet amb un crono de 15’ 45” i Albert Moreno del Roger Roca running, amb un temps de 15’ 46”. En fèmines la segona fou Mònica Ardit de la UA terrassa, amb un temps de 18’ 19” seguida en tercer lloc de la jove Aida Vallès del CAI amb 18’ 55”. Pel que fa a la cursa de 2.500 mts en categoria infantil els primers fóren Marc Sánchez del CAI-Pere Vives (9’ 01”), seguit de Zinneddaine Salah del Joan Maragall (9’ 22”) i d’Albert Rovira del CAI (9’ 33). En fèmines destacar l’actuació de la infantil Alba Sebrià del CAI, tercera a la general (9’ 24”), seguida de Claudia Miramunt del Monalco (9’ 46”) i de Mª Teresa Guarro del CAI (10’ 01”) L’entrega de premis va ser presidida pel tinent alcalde d’obres Carles Majoral, el Regidor d’Esports Antonio Sánchez, el Tinent alcalde de Medi Ambient Francesc Viera i la Regidora de Cultura Francina Gabarró. La St Silvestre Vilanovina és organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament Vilanovi compta amb la col•laboració del CAI i el patrocini de Caixa de Terrassa. Compta també amb un gran equip de voluntaris que la fan possible i de tot un seguit de comerços, forn Roig, Cristaleria Carlos, Instal•lacions Sami, Obras Algar, Bodegas Gallardo i Gràfiques Vilanova, que patrocinen les magnífiques paneres que s’enduen els guanyadors. Els atletes podran trobar totes les classificacions i els temps a la pág. web www.vilanovadelcami.net _________________________ Complertàren els pòdiums, a la cursa de 5.000 mts: Cadet Masculí: Sergi Carreo (CAI), Carim Mudden, Albert Agut (CAI) Cadet femení: Sheila Avilés (CAI), Gemma Jorba (CAI), Marina Salanova (CFI) Júnior/Juvenil masc: Abdenabi El Amri (CE Penedés), Joan R. Canadell (Cornellà), Marc Codina (CAI) Júnior/Juvenil fem: Anna Noguera (G Ateneu), Judith Fariña (Club Handbol Vilanova), Irene Compte Rabell. Promesa/sènior masc.: Marc Garcia Jiménez ( corredors Cat), Francisco Garcia Vilchez (UA Terrassa), Vicenç Sellarès Oliveras (California Sports). Promesa/sènior fem: Núria Minguet (CB Igualada), Anna Lou (Terrassa Sport), Montse Garcia (Viladecavalls) Veterans A masc.: Bartolomés Chamorro Serrano (California Sports), Antonio Codina Càceres, Làzaro Mesa (CAI) Veterans A fem.: Paquita Pérez (CAI), Lola Brusau (UEC Anoia), Marisol Oliva (CAI) Veterans B masc.: Antonio Hernández Casas (California sports), Pere Prat (CAI), José L. López Gurrero (CAI). Veterans B fem.: Florentina Sánchez (AD Fines Martorell), Magdalena Saltó Cabestany (come Km), Ester Ruiz Gómez. Veterans C masc.: José Rodríguez Martín, Florenci Mata Mata (fondistes Penedés), Francisco Romero (Trota Planas) Atletes més veterans: Ernest Comte i Magdalena Saltó. Complertàren els pòdiums, al recorregut de 2.500 mts: Aleví masculí: Raimón Rosich (CAI-J Maria), Juan A Lorente, Gabriel Serrano (CEIP La Torre) Aleví fem.: Diana gonzález (CAI), Joana Guzmán (CAI), Marina Agut (CAI) Benjamí masc.: Carles Costa (Maristes), Mohamed Buoazzaoui (J. Maragall), Héctor Ramos (CAI – J. Maragall) Benjamí fem.: Alba Roman (ISS Hospitalet), 5ª a la general. Anna Guzman (CAI), i Noelia Serrano (CEIP La Torre).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.