Els 100×100 fondistes de Tàrrega a les San Silvestres i altres curses de nadal

0
644

Una bona forma de finalitzar l’any es participar en alguna de les “San Silvestres”, curses atlètiques que es celebren el darrer dia de l’any. Ja són moltes les ciutats del nostre territori que acullen aquestes curses: Lloret de Mar va celebrar la seva “Sansi”, Lleida o Barcelona, que celebra la més multitudinària de les que es celebren a Catalunya, la coneguda com “la Cursa dels Nassos”. Cadascuna d’aquestes curses van comptar amb amplia participació d’atletes del 100×100 fondistes de Tàrrega.| La “Sansi”, San Silvestre que es celebra a Lloret de Mar, en un recorregut de 5 km va comptar amb la participació del 100 x 100 fondista de Tàrrega, Mario Badia, aturant el crono en 17:23. En la Cursa dels Nassos, la San Silvestre de Barcelona, que aquest any arribava a la seva Xa edició, va comptar amb la participació rècord de 8280 corredors. La victòria ha estat per José Rios (C.A. Manresa) que ha batut el Rècord de Catalunya en 10 km en ruta amb un temps de 28´42”. Amb aquesta victòria Rios ha desbancat l’hegemonia africana dels últims quatre anys. En dones la victòria ha estat per litaliana Anna Incerti amb un crono de 32´12”. Pel que fa als 100×100 fondistes de Tàrrega destaquem les actuacions de Jordi Cos, amb un temps de 35´18”, Mario Badia, amb 35´22”, Marc Roselló amb 36´18” i Dani Cambero amb un crono de 36´29”. Aquest tres darrers corredors van aconseguir la seva millor marca personal en els 10 km en ruta. demostrant el gran moment de forma del nostre club. En l’edició de la San Silvestre de Lleida també hi participà una nombrosa representació targarina. Previ a les conegudes San Silvestres, el Club Atlètic Xafatolls de Mollerussa va organitzar el dia de Sant Esteve, la tradicional Cursa de l’Indiot, que transcorre per un circuit urbà, ràpid i gèlid. Com no podia ser d’una altra manera, per proximitat i tradició, valents corredors targarins van participar en aquesta cursa, ben tapats aixó si… tot un clàssic de les terres de Ponent. Les properes curses a les que asistirem seran: Mitja Marató de Sitges (11 de gener), Mitja Marató de Terrassa (17 de gener), 10 km del Barri de St. Antoni-Barcelona (25 de gener), Cursa de l’Oli- Borges Blanques (01 de febrer), a la multitudinaria Mitja Marató de Granollers (01 de febrer) i la Mitja Marató de Barcelona (08 de febrer). Més informació a http://www.ca100x100.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.