ESCALFANT MOTORS : 18 DE GENER DEL 2009, Xª MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA.

0
517

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, ja ha engegat la propera edició de la Mitja Marató ciutat de Terrassa, amb l’obertura de les inscripcions a la cursa, que enguany també acollirà el XXVII Campeonato Nacional de Medio Maratón de Veteranos.
| Aquest serà el dècim any consecutiu de la celebració de la Mitja Marató de Terrassa, per a la qual cosa l’organització vol commemorar-la de manera destacada: millorant la qualitat de la cursa amb més serveis (avituallaments i àrees d’atenció de Creu Roja, cada 5 km), infraestructures (wc públics, guardabosses, hospital oficial), atencions als corredors (vestuaris i dutxes, atenció mèdica durant la cursa, atenció hotelera, diploma de participació i classificació), fantàstics regals (parka, samarreta, bossa de merchandaising, premsa oficial, esmorzar i fi de festa), i altres com parc infantil, speaker i sonorització general de la cursa, seguiment des de l’aire de la cursa en globus estàtic gentilesa de Caixa Terrassa, etc… La principal novetat d’aquesta Xª edició, és el canvi de la zona de sortida i arribada. Tradicionalment la ubicació era en el Parc de Vallparadis, Torrent de les Bruixes, però per a guanyar en una major capacitat d’acollida, de corredores, espectadores i públic en general, es desplaçarà al Passeig 22 de Juliol, la sortida a l’alçada de la confluència amb la Cª de Matadepera i la arribada amb el carrer Joan Artigues. A més aquesta nova ubicació, del C/ Joan Artigues, facilita que totes les infraestructures (carpes, estands, atenció al corredor, guarda bosses, vestidors, dutxes etc…) se trobin en un mateix pla, aportant més seguritat, comoditat i facilitat en l’accés. Tot un repte per a l’Associació que l’organitza i per a la ciutat, desprès de la celebració de la darrera edició en que varen participar més de 2200 atletes, i a on es va batre el rècord en possessió d’en Francisco Cortés Huete, des del 2002 amb 1h 04’32”, per l’atleta canari José Carlos Hernández que el va establir en 1h 04´21”. La mitja marató de Terrassa, que transcorre per un circuit urbà tancat al transit rodat i homologat per la Real Federación Española de Atletismo, està totalment consolidada i posicionada entre les primeres mitges del rànking de Catalunya i cada vegada millor situada en l’espanyol, i es celebra conjuntament amb la cursa popular Memorial Santi Centelles de 5 kilòmetres. Les inscripcions, que a 3 setmanes per a la celebració de la cursa van a bon ritme, fins i tot per sobre de les previsions, costen, igual que en les darreres edicions, 14 € la mitja marató, i 8€ la cursa de 5 Km Santi Centelles. Es poden realitzar per internet www.mitjaterrassa.cat, fins el 14 de Gener, i fins el 9 de Gener, en els punts presencials de Terrassa (C.N.T., Av. Abat Marcet, Intersport Aroca, Av. Barcelona 37, California Sports, Lepant 209, Esports Kñera, Sometent Castellà 118), de Sabadell (Intersport Molins, Rambla 111), de Barcelona (Deportes Domingo Catalán, Ctra. Bordeta 7, Bikila Esports, Passeig Pujades 7, Runnersworld, Pass. Garcia i Faria 25), de Granollers (L’Aire Sports, Catalunya 12), i de Cornellà (J’Arribu, Marcelino Menézdez Pelayo 20). La Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, també vol commemorar el seu desè aniversari amb la celebració i organització actes i activitats oberts a la ciutat i al públic en general, com la Festa dels Voluntaris (el passat 20 de Desembre, al centre cívic Mª Eulalia Campany, amb un èxit total de públic, i a on es varen entregar els premis de la Cinquè Circuit de Curses Atlètiques de Terrassa), una Exposició Fotogràfica retrospectiva (que s’inaugurarà el 8 de Gener de 2009, a l’Hotel Don Cándido, i fins el 18 de Gener), un Sopar de Gala (el 9 de Gener de 2009, amb invitació i a l’Hotel Don Cándido), una Obra de Teatre (“Dos tipus de pronòstic”, el dissabte 10 de Gener al Centre Cultural de Caixa Terrassa, interpretada pel quadre escènic de l’església evangèlica La Nativitat de Terrassa), entre d’altres … La Real Federación Española de Atletismo, escull cada any una nova localitat com a seu del Campeonato de España de medio maratón de veteranos, per aquest 2009 ha atorgat a la Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, en col·laboració amb la Federació Catalana d’Atletisme, l’organització del XXVII Campeonato, que es disputarà en paral·lel amb la Xª Mitja Marató ciutat de Terrassa. A la cita s’estima que hi acudeixin uns 400 atletes veterans procedents de tota Espanya, que sumats als participants de la cursa de 5 Km i amb els inscrits a la mitja marató de Terrassa, es preveu superar els 3000 atletes en la línea de sortida. Destacar que fruit del treball de l’organització, la Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, l’acord que aquesta ha signat amb el Gobierno de Canarias, a través de la empresa PROMOTUR TURISMO CANARIAS S.A., por el qual la marca Islas Canarias passa a ser patrocinador de la Mitja Marató de Terrassa. Així el Gobierno de Canarias es suma a CAIXA TERRASSA, DIADORA, IMMOBILIARIA BASE, CIRSA Y TOYOTA ORIENT CARS I AUTO PUJADAS VALLÈS com a patrocinador oficial de la Xª Mitja Marató de Terrassa, que es celebrarà el proper dia 18 de Gener del 2009, i en la que també s’espera poder comptar amb la participació de primeres figures internacionals de l’atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.