UNA GRAN FESTA PELS VOLUNTARIS DE LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA !!

0
578

El passat dissabte 20 de Desembre, en el Centre Cívic Mª Aurèlia Capmany, es va celebrar la festa d’agraïment als voluntaris de la Mitja Marató de Terrassa, amb un èxit total i absolut d’assistència. En el decurs de la mateixa es varen entregar els premis als guanyadors del Cinquè Circuit de Curses Atlètiques de Terrassa.| Aquest acte va ser presentat per en Xavier Bonastre, periodista esportiu de TV3, i és el primer dels actes amb el qual s’inicia el programa que l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa organitza en el marc de la desena edició d’aquesta cursa, que es disputarà el 18 de Gener del 2009, i que acollirà també el XXVII Campionat d’Espanya de Mitja Marató de Veterans. És un reconeixement de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, en agraïment a les persones que de forma desinteressada fan els voluntaris any rere any, molt conscient de que sense la seva aportació i treball seria impossible una bona organització i gestió de la cursa. Primer es va passar un muntatge amb les imatges més representatives i recull dels esdeveniments més significatius de la passada edició. A continuació es va presentar el pòster i es va projectar l’anunci que protagonitzarà la campanya de publicitat de la desena Mitja Marató de Terrassa, obra del fotògraf Jordi Canyameres i la producció d’Enric Mortés. També es va mostrar i presentar el regal pels voluntaris d’aquesta nova edició, una magnífica samarreta de màniga llarga, gentilesa de Diadora. Tot seguit es va procedir a l’entrega dels premis als guanyadors del Vè Circuit de Curses Atlètiques de Terrassa. Que en la classificació general varen ser : 1 MARC OTERO (per 3er any consecutiu) 1 CARME BALLESTEROS (per 3er any consecutiu) 2 FERNANDO DEL CORRAL 2 ANNA COS 3 MANEL MARTINEZ 3 PILAR GARCIA Els guanyadors de la resta de categories s’acompanyen en arxiu adjunt. Finalment va ser el torn dels parlaments a càrrec del President de l’entitat David Otero, de M. Carmen Martínez (Secretària de l’entitat) i pel Sr. Alfredo Vega López Tinent d’alcalde de Serveis a les Persones i Regidor d’Esports, Universitats i Societat del Coneixement, de l’Ajuntament de Terrassa, el qual va acomiadar a l’acte, que va concloure amb un refrigeri i regals per a tots els assistents. La Festa dels Voluntaris de la Mitja Marató, és el primer dels actes amb el que s’inicia el programa, que l’Associació Esportiva de Terrassa organitza en el marc de la commemoració especial amb que vol celebrar aquesta X MITJA MARATÓ DE TERRASSA, dels que destaquem : Del 8 al 18 de Gener 2009, Exposició retrospectiva a la sala-hall de l’Hotel Don Cándido. 9 de Gener 2009, Festa de Gala, a l’Hotel Don Cándido. 10 de Gener de 2009, Obra de Teatre, “Dos Tipus de Pronòstic”, Al Centre Cultural de Caixa de Terrassa, a càrrec del quadre escènic de l’església Evangèlica La Nativitat. 17 de Gener, Jornades Tècniques “Doping”, a l’Hotel Don Cándido. 18 de Gener, X Mitja Marató Ciutat de Terrassa, 4ª Cursa Popular Santi Centelles, i XXVII Campionat d’Espanya de Veterans. Concurs de fotografia. (fins el 15 de Febrer del 2009). L’organització accepta noves incorporacions com a voluntaris, i facilita el nº de telèfon de contacte, per aquell que hi estigui interessat, del seu Responsable Sr. Gregori Garcia 607464337, o mitjançant correu electrònic a info@mitjaterrassa.com, o adreçar-se directament a l’IMCET de Terrassa, Carrer Font Vella nº28.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.