V edició de la Cursa de St. Silvestre de Tarragona

0
465

En aquesta edició i, com a principal novetat, hem incrementat el número de dorsals fins els 1.250 des dels 1.100 de l\’any passat. Això consolida la cursa de St. Silvestre de Tarragona com a la 2a de Catalunya per participació. El circuït és el mateix de l\’any passat, un circuït ràpid i pla de 9 Km amb sortida i arribada a la Llotja de Pescadors de Tarragona a les 17:30h del dia 31. Les inscripcions són a 8 eur i estan ja obertes des del dia 3/12 fins el 21/12 o acabament de dorsals. Els llocs on fer-ho ho trobareu al fitxer adjunt. La cursa manté el seu esperit popular i festiu, oberta a tots els públics i amb obsequis per a tothom que arribi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.