V edició de la Cursa de St. Silvestre de Tarragona

0
338

En aquesta edició i, com a principal novetat, hem incrementat el número de dorsals fins els 1.250 des dels 1.100 de l\’any passat. Això consolida la cursa de St. Silvestre de Tarragona com a la 2a de Catalunya per participació. El circuït és el mateix de l\’any passat, un circuït ràpid i pla de 9 Km amb sortida i arribada a la Llotja de Pescadors de Tarragona a les 17:30h del dia 31. Les inscripcions són a 8 eur i estan ja obertes des del dia 3/12 fins el 21/12 o acabament de dorsals. Els llocs on fer-ho ho trobareu al fitxer adjunt. La cursa manté el seu esperit popular i festiu, oberta a tots els públics i amb obsequis per a tothom que arribi.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.