CAMPIONAT D’ESPANYA DE POLICIES I BOMBERS

0
2300

I Duatló Popular de Muntanya de Viladecans
El proper dia 11 de gener de 2009 es celebrarà a Viladecans (Bcn) la I Duatló Popular de Muntanya de Viladecans. A més a més serà Campionat d’Espanya de Policies i Bombers. Es tracta d’un circuit de dificultat baixa, accessible a tothom i amb la idea de passar una gran matinal duatlètica apte per a consolidats duatletes i per a principiants. Ciclos Valbuena s’encarrega de l’organització de l’event i deixa de manera gratuita bicicletes a tothom que necessiti una. | A més a més, hi haurà per a tots els participants: – Samarreta SCOTT – Botifarrada – Sorteig de regals esportius – Servei de dutxes – Cronometratge amb xip groc – Avituallament líquid i solid. Hi hauran premis als 3 primers de la general tant en homes com en dones i a més hi haurà premi als 3 primers de la categoria bombers/policies . El preu de la inscripció serà de 15 euros (amb xip groc) i de 17 euros (sense xip groc) sempre que sigui abans del 9 de gener. Per a qui vulgui veure el circuit abans de la duatló, s’ha organitzat un reconeixement el dissabte 27 de desembre a les 9h des de la tenda Ciclos Valbuena per fer el reconeixement tant corrent com en bici. Per a més informació visiteu el bloc www.ciclosvalbuena.blogspot.com i per inscriure’s heu d’entrar a www.ciclosvalbuena.com o a la mateixa tenda abans del 9 de gener.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.