CAMPIONAT D’ESPANYA DE POLICIES I BOMBERS

0
1693

I Duatló Popular de Muntanya de Viladecans
El proper dia 11 de gener de 2009 es celebrarà a Viladecans (Bcn) la I Duatló Popular de Muntanya de Viladecans. A més a més serà Campionat d’Espanya de Policies i Bombers. Es tracta d’un circuit de dificultat baixa, accessible a tothom i amb la idea de passar una gran matinal duatlètica apte per a consolidats duatletes i per a principiants. Ciclos Valbuena s’encarrega de l’organització de l’event i deixa de manera gratuita bicicletes a tothom que necessiti una. | A més a més, hi haurà per a tots els participants: – Samarreta SCOTT – Botifarrada – Sorteig de regals esportius – Servei de dutxes – Cronometratge amb xip groc – Avituallament líquid i solid. Hi hauran premis als 3 primers de la general tant en homes com en dones i a més hi haurà premi als 3 primers de la categoria bombers/policies . El preu de la inscripció serà de 15 euros (amb xip groc) i de 17 euros (sense xip groc) sempre que sigui abans del 9 de gener. Per a qui vulgui veure el circuit abans de la duatló, s’ha organitzat un reconeixement el dissabte 27 de desembre a les 9h des de la tenda Ciclos Valbuena per fer el reconeixement tant corrent com en bici. Per a més informació visiteu el bloc www.ciclosvalbuena.blogspot.com i per inscriure’s heu d’entrar a www.ciclosvalbuena.com o a la mateixa tenda abans del 9 de gener.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.