LA MARATÓ INICIA EL COMPTE ENRERE

0
416

La Marató de Barcelona ha celebrat aquest matí la seva presentació institucional. Juan Porcar (Conseller Delegat de RPM Racing), Bep Solé (Director Esportiu de la Marató) i Pere Alcober (Delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona), han exposat davant dels mitjans de comunicació les novetats principals de l’edició 2009 de la Marató de Barcelona.| El Museu Olímpic i de l’Esport, ha estat l’escenari escollit per acollir la presentació institucional de la Marató de Barcelona. Organització i Ajuntament han explicat als mitjans de comunicació, els eixos principals de la pròxima edició de la Marató de Barcelona que se celebrarà el proper 1 de març del 2009. L’acte ha servit també, per presentar en societat la samarreta oficial de la cursa. Juan Porcar, Conseller Delegat de RPM Racing, ha iniciat l’acte ressaltant especialment l’augment de les inscripcions respecte anys anteriors, “Vull destacar el creixement d’inscrits respecte l’edició del 2008 que a dia d’avui, representa un augment del 24%. Així mateix, el creixement dels participants espanyols és molt superior a la viscuda en altres edicions”. Seguidament, Agustín Riviere (Director General de RPM Racing), ha exposat detingudament i amb el suport d’un power point, les dades més significatives relatives als inscrits per països o la mitjana d’edat dels participants. El responsable esportiu de la prova, Bep Solé, ha explicat les novetats més destacables del recorregut de la carrera, “Tot i que els trets generals del recorregut no canviaran massa respecte l’any passat, per diferents motius hi haurà zones concretes que variaran una mica, com la impossibilitat de passar per Ronda Sant Antoni com a conseqüència de les obres de millor en aquesta zona”. Finalment, Pere Alcober (Delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona), ha tancat l’acte ressaltant la importància i el prestigi que s’està guanyant la Marató de Barcelona, ” Fins ara Barcelona era una ciutat olímpica sense una gran Marató. Ara, tot i que hem de seguir creixent, estem transformant la Marató de Barcelona, en una gran Marató.”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.