XII Jocs de Nadal (Barberà del Vallès)

0
463

L’atletisme de promoció tornarà a les pistes de Can Llobet amb l’arribada de les festes nadalenques. LA tradició continua i la Unió Atlètica Barberà organitzarà el proper dissabte dia 20 la dotzena edició dels Jocs de Nadal. Com sempre, tots els participants amb inscripció lliure dels 5 als 14 anys hauran de completar les quatre proves de la matinal, el pes, la llargada, una prova de velocitat i una de resistència. Es lliuraran premis als millors de cada categoria en la classificació general. La matinal que té per objectiu promocionar el nostre esport entre els escolars del municipi començarà a les 10h i les inscripcions es poden fer el mateix dia a partir de les 9h. Resultats i Fotos en aquesta web.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.