ISINBAYEVA ES DECLARA FASCINADA PER BARCELONA, ON ESPERA COMPETIR EL 2010

0
461

Yelena Isinbayeva és l\’atleta entrevistada en l\’última newsletter de Barcelona 2010 d\’aquest any 2008. La publicació apareixerà l\’últim dia d\’aquest mes. Isinbayeva ha dialogat reposadament amb els col·laboradors de B10 el dia anterior a la seva proclamació a Mònaco com la millor atleta del món.| La perxista russa, que aquesta temporada ha millorat tres vegades el seu propi rècord mundial fins a situar-lo en 5,05m, afirma en l\’entrevista estar encantada amb la possibilitat de competir el 2010 a Barcelona, una ciutat en la qual encara no ha pogut saltar però que coneix d\’una estança no molt llunyana: “Vaig ser a Barcelona per a una sessió fotogràfica d\’un dels meus patrocinadors i guardo molt bons records. Em va semblar fantàstica. I ara m\’entusiasma la possibilitat d\’anar allà a competir\”. De Barcelona diu recordar, sobretot, “el seu meravellós menjar, especialment el marisc”. Espanya sempre li ha portat molt bona sort a Isinbayeva, que va guanyar el 2005 el títol europeu indoor a Madrid, millorant el rècord mundial de l\’època, i el passat hivern el títol també indoor de campiona del món a València. Un dels seus múltiples rècords mundials també ho ha aconseguit a Espanya, concretament en l\’Estadi Vallehermoso de Madrid a l\’estiu de 2005 (4,95m). Isinbayeva es declara una gran amant del mar, possiblement per les seves llargues estances a Mònaco. \”M\’encanta el mar i m\’agrada molt la Mediterrània. Em pregunto si des de l\’Estadi Olímpic de Barcelona ho podrem veure. O almenys jo, que vaig pels aires amb la perxa\”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.