El pròxim dia 31 de desembre torna una nova edició de la CURSA SANT SILVESTRE A CANOVELLES

0
493

A les 11:30 del matí es donarà la sortida per a recòrrer els 10 KM de la mateixa pels voltants de Canovelles en un nou recorregut més atractiu amb un percentatge de 50% d\’asfalt i 50% de sorra. El preu de l\’inscripció és de 3 euros, si es realitza anticipadament o de 5 euros el mateix dia de la cursa, sempre i quant no s\’arribi al limit de 400 atletes. Les inscripcions les podeu fer a traves de la pàgina d\’internet www.sscanovelles.blogspot.com o en la botiga L\’AIRE SPORTS ( Carrer Catalunya 12 – GRANOLLERS ). Des de l\’organització us animem a que participeu, i ràpid, que les inscripcions son limitades ( per saber quants dorsals queden, mireu-lo a la web citada anteriorment ) Gràcies i bones festes!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.