LA MARATÓ SUPERA ELS 4.000 INSCRITS

0
406

Quan fa cinc mesos que es van obrir les inscripcions per formar part de la Marató de Barcelona 2009, ja s’han inscrit per a la propera edició més de 4.000 persones. Espanya, França, Gran Bretanya i Alemanya, encapçalen la llista dels països amb més participants fins al moment. Un total de 4.375 persones ja s’han inscrit per córrer el pròxim 1 de març de 2009 la Marató de Barcelona. Aquesta quantitat s’engrandeix cada dia i es converteix en la xifra d’inscrits més elevada aconseguida mai per la Marató, quan encara falten més de dos mesos per a la seva celebració.| Espanya lidera la llista de països amb més participants, sumant un total de 1.655 corredors, un 65% dels quals són catalans. França es col·loca al darrera amb 938 inscrits o el que és el mateix, el 21,4% del total de participants. Gran Bretanya és el tercer país amb més corredors, un total de 441 persones, fet que suposa el 10% dels participants. Alemanya, Itàlia i Bèlgica tancarien la llista dels països amb la participació més elevada. Tot i haver superat el llistó dels 4.000 inscrits, l’ organització treballa altres aspectes per aconseguir situar la Marató de Barcelona, al primer nivell de les maratons mundials. Així doncs, el percentatge de dones inscrites a la Marató de Barcelona, és molt inferior a l’ assolit per altres maratons. Especialment el percentatge de dones espanyoles, que actualment representen el 6% dels inscrits espanyols a la Marató, molt lluny encara del 26% dones angleses, el 20% d’alemanyes o el 17% de dones franceses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.