HA MORT JOAN COLOMER

0
264

Soci número 7. Va tenir durant gairebé trenta anys els rècords de Sabadell absoluts de 100, 200 m.ll. i salt de llargada. En 1959, amb molta valentia, accepta el càrrec de president, malgrat que la J.A.S. no disposa ni de pistes, ni d\’atletes ni de directius. Aquesta situació, que feia dos anys que durava, semblava que havia de portar a la desaparició del club. Juntament amb Josep Company aconsegueix el compromís municipal de construir l\’estadi que s\’inauguraria el 1961, La il·lusió i els atletes tornen al club. La seva mort deixa un buit important, perquè ha estat referent durant molts anys de dedicació abnegada envers el club i l\’esport atlètic de la ciutat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.