La Mitja de Barcelona obre inscripcions

0
490

La primera prova de fons que té lloc a la ciutat cada mes de febrer obre inscripcions per a què aquells corredors y corredores més impacients puguin reservar-se un lloc i no perdre l’oportunitat de participar en una de les curses emblemàtiques de Barcelona. Serà el proper 8 de febrer de 2009, a les 9 del matí, quan es doni el tret de sortida a la prova de 21.097 quilòmetres al seu punt tradicional de sortida, el passeig Picasso, i on milers d’atletes tornaran a viure tota l’emoció d’aquesta prova que recorre els principals carrers i vies del centre de la ciutat, en un circuit perfectament dissenyat per aconseguir bones marques.| D’aquesta manera, tots aquells que vulguin participar a l’Asics Mitja Marató de Barcelona ja poden tramitar les inscripcions a través de la modalitat d’Internet. Les inscripcions online estaran obertes fins al dia 3 de febrer a les 20 hores. Per aquelles persones que prefereixin inscriure’s presencialment encara hauran d’esperar una mica, doncs les inscripcions en aquesta modalitat no s’obriran fins al 27 de gener. No obstant, cal tenir en compte que enguany, les inscripcions a la prova tancaran abans de ka data fixada en cas d’arribar al límit marcat en el reglament, i situat en 4.500 inscrits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.