CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

0
386

Natàlia Rodríguez, Campiona
Aquest diumenge 14 de desembre s\’ha celebrat l\’edició quaranta-dos del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. Natàlia Rodríguez (CG Tarragona) i Elijah Chelimo (Kenya) han estat els guanyadors de la cursa internacional absoluta. Amb una gran matinal atlètica dominada per les baixes temperatures i amb bona participació s\’han viscut curses molt interessants. Com la sènior masculina on els principals favorits, els atletes kenyans han tingut que superar a José Ríos (CA Manresa) als últims metres en un impressionant esprint. Finalment la victòria ha estat per Elijah Chelimo (Kenya), seguit de Ronald Kipchumba (Kenya) i el tercer lloc ha estat per l\’atleta català.| En dones la victòria ha estat per Natàlia Rodríguez (CG Tarragona) seguida de la campiona de l\’edició anterior, Jacqueline Martín (FCB), i de la kenyana Sarah Kerubo.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.