CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

0
337

Natàlia Rodríguez, Campiona
Aquest diumenge 14 de desembre s\’ha celebrat l\’edició quaranta-dos del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. Natàlia Rodríguez (CG Tarragona) i Elijah Chelimo (Kenya) han estat els guanyadors de la cursa internacional absoluta. Amb una gran matinal atlètica dominada per les baixes temperatures i amb bona participació s\’han viscut curses molt interessants. Com la sènior masculina on els principals favorits, els atletes kenyans han tingut que superar a José Ríos (CA Manresa) als últims metres en un impressionant esprint. Finalment la victòria ha estat per Elijah Chelimo (Kenya), seguit de Ronald Kipchumba (Kenya) i el tercer lloc ha estat per l\’atleta català.| En dones la victòria ha estat per Natàlia Rodríguez (CG Tarragona) seguida de la campiona de l\’edició anterior, Jacqueline Martín (FCB), i de la kenyana Sarah Kerubo.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.