CAMPIONAT D\’EUROPA DE CROS

0
307

Ayad Lamdassem, quart, i Rosa Morató, cinquena
La selecció espanyola absoluta de camp a través s\’ha proclamat Campiona d\’Europa en la categoria masculina aquest diumenge a Brussel·les. Ayad Lamdassem ha estat la millor actuació individual de l\’equip espanyol, aconseguint el quart lloc. En aquesta cursa Carles Castillejo s\’ha classificat en la posició trenta-quatre. A la categoria femenina, Rosa Morató també ha aconseguit una excel·lent actuació entrant en la cinquena posició. En aquesta ocasió l\’equip femení ha quedat classificat en setena posició, i l\’altre participant catalana, Judit Pla, s\’ha classificat en el cinquanta cinquè lloc. A la categoria de sub-23 femenina, Lídia Rodríguez, ha entrat en el lloc cinquanta-tres, i a la categoria júnior femenina, Núria Gil al cinquanta-vuit. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.