CAMPIONAT D\’EUROPA DE CROS

0
449

Ayad Lamdassem, quart, i Rosa Morató, cinquena
La selecció espanyola absoluta de camp a través s\’ha proclamat Campiona d\’Europa en la categoria masculina aquest diumenge a Brussel·les. Ayad Lamdassem ha estat la millor actuació individual de l\’equip espanyol, aconseguint el quart lloc. En aquesta cursa Carles Castillejo s\’ha classificat en la posició trenta-quatre. A la categoria femenina, Rosa Morató també ha aconseguit una excel·lent actuació entrant en la cinquena posició. En aquesta ocasió l\’equip femení ha quedat classificat en setena posició, i l\’altre participant catalana, Judit Pla, s\’ha classificat en el cinquanta cinquè lloc. A la categoria de sub-23 femenina, Lídia Rodríguez, ha entrat en el lloc cinquanta-tres, i a la categoria júnior femenina, Núria Gil al cinquanta-vuit. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.