La Cursa dels Nassos: més de 3.500 inscrits a la cursa més nadalenca

0
485

El proper 31 de desembre, a les 17.30, la Cursa dels Nassos-Sant Silvestre de Barcelona torna per acomiadar-se de l’any 2008 de la millor manera: tot fent esport. En aquest sentit s’ha expressat el delegat d’Esports, Pere Alcober, durant la presentació de la cursa, quan, tot animant a la participació dels amants de l’atletisme, ha assenyalat que “sempre diem que la millor manera de començar l’any és fent esport, així que també ha de ser la millor manera d’acabar-lo”. Enguany, la Sant Silvestre de Barcelona celebra una xifra ben especial: 10 anys d’existència a la ciutat, i 4 de la seva denominació com a Cursa dels Nassos. “Som hereus de la Sant Silvestre de Sao Paulo (la més antiga, de 1929), però l’hem adaptat perfectament a les nostres tradicions”, ha assegurat Alcober “ per aquest motiu”, ha afegit, “ l’home dels nassos tornarà a donar el tret de sortida aquest any”. | Actualment la xifra d’inscrits a la cursa ja se situa per damunt dels 3.500 inscrits, de manera que és molt provable que fàcilment s’arribi al límit de 8.500 participants fixat per l’organització, i d’aquesta manera es torni a aconseguir un nou rècord històric. No obstant, i mentre no s’arribi a aquest llindar, les inscripcions restaran obertes fins al 27 de desembre a les 20 hores, en la modalitat d’Internet. Les inscripcions presencials es tancaran el 22 de desembre

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.