Club Running Popular

0
449

Junta Directiva Cerdanyola CH es va aprovar la creació de la secció d\’Atletisme. La nova secció incorpora l\’escola d\’atletisme de Cerdanyola, que realitza els seus entrenaments a l\’escola Municipal de Serraparera i neix fruit de la necessitat a la nostra ciutat de gestionar el gran nombre de persones que practiquen aquest esport sense l\’emparament d\’una entitat esportiva.| El club ha arribat amb un acord amb l\’ajuntament per l\’ús de les instal·lacions del camp municipal de Montflorit per ser utilitzat com a pista d\’atletisme. La secció ja compta amb més de 50 inscrits que formaran part de la massa social del Cerdanyola Club d\’Hoquei i es beneficiaran de les seves avantatges; roba tècnica pròpia, inscripció gratuïta a les curses de Cerdanyola, assessorament tècnic, tramitació d\’inscripcions a curses, descomptes en diferents comerços, entre d\’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.