Club Running Popular

0
348

Junta Directiva Cerdanyola CH es va aprovar la creació de la secció d\’Atletisme. La nova secció incorpora l\’escola d\’atletisme de Cerdanyola, que realitza els seus entrenaments a l\’escola Municipal de Serraparera i neix fruit de la necessitat a la nostra ciutat de gestionar el gran nombre de persones que practiquen aquest esport sense l\’emparament d\’una entitat esportiva.| El club ha arribat amb un acord amb l\’ajuntament per l\’ús de les instal·lacions del camp municipal de Montflorit per ser utilitzat com a pista d\’atletisme. La secció ja compta amb més de 50 inscrits que formaran part de la massa social del Cerdanyola Club d\’Hoquei i es beneficiaran de les seves avantatges; roba tècnica pròpia, inscripció gratuïta a les curses de Cerdanyola, assessorament tècnic, tramitació d\’inscripcions a curses, descomptes en diferents comerços, entre d\’altres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.