Challenge BCN 10K

0
397

La Cursa dels Nassos-X Sant Silvestre serà la cursa encarregada de donar el tret de sortida a la challenge o lliga BCN 10K, centrada exclusivament amb les curses populars (de 10 quilòmetres) que tenen lloc a la ciutat de Barcelona, i una bona manera de premiar als atletes més fidels En aquesta ocasió, per ser la primera edició i per qüestions de calendari, només es comptarà amb la meitat del programa: 5 curses. Es tracta de la Cursa dels Nassos (31 de desembre de 2008), la Cursa de Sant Antoni (25 de gener de 2009), la Cursa dels Bombers (5 d’abril de 2009), la Cursa de El Corte Inglés (17 de maig de 2009), i la Cursa per la Integració La Maquinista (5 de juliol de 2009). La lliga tindrà com a final de festa una trobada a l´Estadi Olímpic Lluís Companys, el mateix dia del Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona 2009 (25 de juliol de 2009).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.