Presentació de la Cursa dels Nassos-X Sant Silvestre de Barcelona

0
500

El delegat d’Esports, Pere Alcober, presentarà aquesta 10a edició de la cursa nadalenca per excel·lència, que ja compta amb més de 3.000 inscrits, una xifra que augura un nou rècord de participació Aquest dijous 11 de desembre tindrà lloc la presentació de la Cursa dels Nassos-X Sant Silvestre, la prova atlètica de 10 quilòmetres que tindrà lloc el proper dimecres 31 de desembre a les 17.30. L’acte de presentació tindrà lloc a les 12 hores al Museu Olímpic i de l’Esport, i estarà presidit pel delegat d’Esports, Pere Alcober, que presentarà totes les novetats d’aquesta edició 2008. Alcober estarà acompanyat de Jaume Rebull, director territorial d’Ibercaja a Catalunya i Illes Balears, i de Pol Guillén, atleta i delegat de New Balance a Catalunya. | Enguany, la Cursa dels Nassos celebra una dècada d’èxits com a prova atlètica 100% nadalenca, i també com a l’activitat encarregada de clausurar el cicle anual esportiu de la ciutat. I és que la ja clàssica prova atlètica anima, any rere any, a milers de corredors i corredores, malgrat les gèlides temperatures que normalment es registren en aquestes èpoques de l’any. En aquesta nova edició, i a poques setmanes pel tancament de les inscripcions, la cursa ja compta amb més de 3.000 inscrits, una xifra que anuncia un nou rècord de participació. Cal tenir en compte que, en la passada edició, per aquestes mateixes dates només hi havia 1.562 inscrits, i finalment la cursa va comptar amb 7.126 corredors, la xifra més alta aconseguida mai en la història d’aquesta prova. En aquest sentit, i si es continua amb el mateix ritme d’inscripcions, aquestes podrien tancar-se abans d’hora, ja que el límit de participació fixat per l’organització és de 8.500 atletes. La Sant Silvestre és una de les curses atlètiques més conegudes i populars del panorama mundial, ja que també se celebra a Sao Paulo (la més antiga) i a les principals capitals europees, com Londres, París, Madrid, o Berlín.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.