LA MITJA MARATÓ DEL MARESME TORNARÀ A SER UNA REALITAT AL 2009

0
481

“La prova torna amb l’esperança de convertir-se en un dels circuits més ràpids d’Europa”
L’empresa GESPORT junt a la col•laboració dels Ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar recupera una prova que, als anys 90, ja va demostrar que disposa d\’un circuit planer per a poder realitzar grans marques. Amb el nom de MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME, la competició que es celebrarà el diumenge, 15 de març de 2009 tindrà una participació limitada a 1000 participants, ampliables en properes edicions.| Els drets d’inscripció seran de 15 euros (14 euros amb xip groc) i els dorsals es podran reservar per procés on-line, a partir del proper 2 de gener de 2009. Entre totes les inscripcions realitzades abans del 15 de febrer, es sortejaran 10 estades per a 2 persones en un hotel de Calella, pel mateix cap de setmana de la prova. Les persones premiades podran gaudir de la Fira del Corredor que es prepararà al carrer església, dissabte per la tarda. El tret de sortida es donarà a les 10:00 h. i la prova es tancarà al mateix punt, 2:30 h. després (12:30 h.). El circuit és completament pla, afavorint la consecució de molt bones marques i que, espera, convertir-se en un dels més ràpids de tot Europa. L’organització tindrà a la seva disposició els aparcaments públics de platges que estan ubicats just al costat de la sortida i que poden aglutinar un total de 400 vehicles. Tots els participants rebran, un cop acabada la prova, una bossa del corredor amb obsequis dels diferents patrocinadors. Pel que fa als 3 primers de les diferents categories, rebran tots ells un trofeu de Costa de Barcelona-Maresme, així com premis en metàl•lic pels 3 millors de l’absoluta masculina i de la femenina (500, 300 i 150 euros, respectivament).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.