IV Caminada Popular a Barberà del Vallès

0
376

El Grup Senderista de Barberà torna a caminar. L\’entitat ha organitzat, conjuntament amb la regidoria de Medi Ambient del consistori barberenc, la IV Caminada Popular Ciutat de Barberà, una sortida que donarà a conèixer als nous participants de l\’entorn natural del municipi i els nous camins del Riu Ripoll. La caminada, que es vol convertir en una trobada familiar, tindrà una durada aproximada de dues hores i una distància de prop de 7 quilometres. Aquesta s\’iniciarà a les 10 del matí al centre de la ciutat, a la plaça de la Vila, encara que no es posarà en marxa sense abans agafar forces amb una xocolatada que s\’oferirà a la plaça de la Cooperativa. Una hora més tard, a les 11 h es produirà la sortida direcció al Castell de Barberà, punt final de la caminada. Una arribada que es preveu que es realitzi a les 12.15 h. Tot just desprès de conèixer l\’entorn de un dels llocs més emblemàtics del municipi, es portarà a terme la tornada, direcció de nou a la plaça Cooperativa. | Acte: IV Caminada Ciutat de Barberà Dia: 14 de desembre Hora: Inici a les 10.00 h Lloc: Inici a la plaça de la Vila a les 10 del matí. Organitza: Grup Senderista Barberà i Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l\’Ajuntament de Barberà Col·labora: Què dinem Més informació i fotos al Bloc del Grup Senderista. Mapes .
Fotos: Caminada anterior. La caminada és gratuïta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.