IV Caminada Popular a Barberà del Vallès

0
498

El Grup Senderista de Barberà torna a caminar. L\’entitat ha organitzat, conjuntament amb la regidoria de Medi Ambient del consistori barberenc, la IV Caminada Popular Ciutat de Barberà, una sortida que donarà a conèixer als nous participants de l\’entorn natural del municipi i els nous camins del Riu Ripoll. La caminada, que es vol convertir en una trobada familiar, tindrà una durada aproximada de dues hores i una distància de prop de 7 quilometres. Aquesta s\’iniciarà a les 10 del matí al centre de la ciutat, a la plaça de la Vila, encara que no es posarà en marxa sense abans agafar forces amb una xocolatada que s\’oferirà a la plaça de la Cooperativa. Una hora més tard, a les 11 h es produirà la sortida direcció al Castell de Barberà, punt final de la caminada. Una arribada que es preveu que es realitzi a les 12.15 h. Tot just desprès de conèixer l\’entorn de un dels llocs més emblemàtics del municipi, es portarà a terme la tornada, direcció de nou a la plaça Cooperativa. | Acte: IV Caminada Ciutat de Barberà Dia: 14 de desembre Hora: Inici a les 10.00 h Lloc: Inici a la plaça de la Vila a les 10 del matí. Organitza: Grup Senderista Barberà i Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l\’Ajuntament de Barberà Col·labora: Què dinem Més informació i fotos al Bloc del Grup Senderista. Mapes .
Fotos: Caminada anterior. La caminada és gratuïta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.