Excel·lent actuació dels atletes del Salt Esports Parra (Diadora) en el Cros de Salt

0
2424

El passat diumenge 30 de Novembre es va disputar la VIII edició del Cros de Salt, prova puntuable per el Gran Premi Consell Comarcal de la Selva. Els atletes del club local, el Salt Esports Parra, van tenir de principi a fi un control absolut de la cursa absoluta masculina. El primer en creuar la meta va ser l’atleta català Ricard Noguer (Salt Esports Parra) que amb un temps de 22m18s es va imposar en l’esprint final al seu compay d’equip David García (Salt Esports Parra). Així, els atletes equipats amb Diadora van completar un magnífic doblet en el Cros de Salt. CLASSIFICACIÓ SENIOR MASCULÍ 1. Ricard Noguer 22m18s 2. David García 22m17s 3. Rafael Cañizares 22m26s 4. Albert Rutllant 22m50s 5. Steven McGregor 22m54s 6. Salvador Ciurana 23m01s 7. Joan Batlle 23m44s 8. Antolí Fauria 23m53s

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.