CAMPIONAT D\’EUROPA DE CROS

0
318

6 Atletes Catalans a l\’Equip Espanyol
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en el XV Campionat d\’Europa de Camp a Través que se celebrarà a Brussel·les, el proper 14 de desembre. Sis atletes catalans, dos homes i quatre dones, han estat seleccionats per a participar en aquest campionat continental. Rosa Maria Morató (VTiM) i Judit Pla (FCB) a la categoria sènior femenina i Carles Castillejo (Puma Chapín Jerez) i Ayad Lamdassem (Aseficán Piélagos) a la masculina. Lídia Rodríguez (ISS-L\’H) competirà a la cursa de sub. 23 i Núria Gil (CN Reus Ploms) a la categoria júnior.| L\’equip espanyol femení defensarà el títol europeu que va conquerir la temporada passada a Toro, on Rosa Morató va aconseguir la medalla de bronze.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.