CAMPIONAT D\’EUROPA DE CROS

0
487

6 Atletes Catalans a l\’Equip Espanyol
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en el XV Campionat d\’Europa de Camp a Través que se celebrarà a Brussel·les, el proper 14 de desembre. Sis atletes catalans, dos homes i quatre dones, han estat seleccionats per a participar en aquest campionat continental. Rosa Maria Morató (VTiM) i Judit Pla (FCB) a la categoria sènior femenina i Carles Castillejo (Puma Chapín Jerez) i Ayad Lamdassem (Aseficán Piélagos) a la masculina. Lídia Rodríguez (ISS-L\’H) competirà a la cursa de sub. 23 i Núria Gil (CN Reus Ploms) a la categoria júnior.| L\’equip espanyol femení defensarà el títol europeu que va conquerir la temporada passada a Toro, on Rosa Morató va aconseguir la medalla de bronze.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.