La Mitja de Vilanova del proper 14 de desembre tanca les mitjes maratons de la Lliga Internet

0
257

Falten només dues setmanes per la darrera mitja marató d\’aquest any. L’organització de la XX Mitja Marató “Ciutat de Vilanova” ha lliurat gairebé la meitat dels 1300 dorsals disponibles. Aquest any repeteix circuit, torna a passar per la façana marítima i la rambla Principal. Com cada any, disposarem a les pistes d\’atletisme de serveis mèdics, massatgistes, dutxes i altres serveis. Comptarem amb l\’actuació d\’una banda de música, que animarà als corredors i el més important, un circuit ben mesurat i els avituallaments líquids als quilòmetres 5, 10, 15 i meta. El darrer dia per inscriure’s és el dia 10 de desembre, però, si el ritme de venda de dorsals és el mateix, amb tota seguretat tancarem les inscripcions uns dies abans. Ànim, corredors!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.