La Cursa dels Nassos s’acomiada del novembre fregant la xifra dels 2.000 inscrits

0
2562

Fins al moment, i just un mes abans de la celebració de la Sant Silvestre de Barcelona, prop de 2 mil corredors i corredores ja s’han inscrit per participar en la darrera cursa de l’any. Concretament, el darrer dia del mes de novembre, el dia 30, unes 1.850 persones havien realitzat tots els tràmits corresponents per apuntar-se a la 10a edició de la Cursa dels Nassos. Es tracta d’una xifra que, novament, continua augurant un rècord d’inscripció per a l’edició del 2008. En aquest sentit, si es compara amb l’anterior edició de la cursa, actualment es pot dir que ens trobem amb un 322% més d’inscripcions que el 30 de novembre de 2007, quan només es comptava amb 573 inscrits, encara que finalment es va tancar inscripcions amb un rècord de 7.126 atletes participants. | Per aquest motiu, i amb possibilitats d’un allau d’inscripcions durant aquest mes de desembre, es recomana que totes aquelles persones que no vulguin perdre l’oportunitat de participar en aquesta nova edició de la cursa realitzin el més aviat possible el procés d’inscripció. I és que l’organització podria tancar anticipadament les inscripcions si, abans de les dates fixades, s’arribés al límit de 8.500 inscrits establert al reglament. No obstant, si no s’ha arribat a aquest límit, determinat per qüestions de qualitat i seguretat de la cursa, està previst que les inscripcions es tanquin el 22 de desembre i el 27 de desembre, segons si es tramiten presencialment o per Internet, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.