LÍDIA RODRÍGUEZ, D’ISS – L’Hospitalet, SEGONA A LA PROVA PROMESA DEL CROS DE LLODIO.

0
478

L’atleta d’ISS – L’Hospitalet Lídia Rodríguez ha demostrat aquest cap de setmana al “XXV Cros Internacional Valle de Llodio” que es troba en un gran moment de forma al quedar segona a la cursa promesa femenina i divuitena a la general. Aquesta gran actuació conjuntament amb el cinquè lloc assolit la setmana passada a Sòria li hauria de garantir la presència al Campionat d’Europa de Cros Sub’23 que tindrà lloc el proper dia 14 de desembre a Brussel·les.| En un circuit molt dur degut a la gran quantitat de fang que tenia degut a les pluges del cap de setmana cal destacar també el quart lloc a la prova juvenil d’Aniria Mata i el dissetè de Manu Salvador a la categoria júnior.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.