LÍDIA RODRÍGUEZ, D’ISS – L’Hospitalet, SEGONA A LA PROVA PROMESA DEL CROS DE LLODIO.

0
384

L’atleta d’ISS – L’Hospitalet Lídia Rodríguez ha demostrat aquest cap de setmana al “XXV Cros Internacional Valle de Llodio” que es troba en un gran moment de forma al quedar segona a la cursa promesa femenina i divuitena a la general. Aquesta gran actuació conjuntament amb el cinquè lloc assolit la setmana passada a Sòria li hauria de garantir la presència al Campionat d’Europa de Cros Sub’23 que tindrà lloc el proper dia 14 de desembre a Brussel·les.| En un circuit molt dur degut a la gran quantitat de fang que tenia degut a les pluges del cap de setmana cal destacar també el quart lloc a la prova juvenil d’Aniria Mata i el dissetè de Manu Salvador a la categoria júnior.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.