Rafael Botello guanya la marató de Lanzarote

0
374

Ahir dissabte a les 10 del matí començava la meva primera competicio-test de la temporada amb victòria . El Marato de Lanzarote a la seva primera edició per a categoria en cadira de rodes és juntament amb Sevilla les úniques que disposen d\’aquesta categoria. És cert que no tenia rivalitat i només un contratemps empodia treura la victòria, però per a mi ha estat més important que la victoria la marca realitzada ja que a pesar de començar el dilluns la temporada ( amb molta canya ficada ) 1h48 era un temps que no m\’esperava a hores d\’ara .| Donar les gràcies a Isabelle Jansenns i Moises Herrezuelo del Cub La Santa per convidar-me a la marató i al Club per la meva concentració de principi de temporada, Martin Martin Arquitectes per fer realitat la categoria en cadira de rodes, a Stephane Rouyer de França que va ser un plaer conèixer i www.roadtolasanta.com.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.