Rafael Botello guanya la marató de Lanzarote

0
545

Ahir dissabte a les 10 del matí començava la meva primera competicio-test de la temporada amb victòria . El Marato de Lanzarote a la seva primera edició per a categoria en cadira de rodes és juntament amb Sevilla les úniques que disposen d\’aquesta categoria. És cert que no tenia rivalitat i només un contratemps empodia treura la victòria, però per a mi ha estat més important que la victoria la marca realitzada ja que a pesar de començar el dilluns la temporada ( amb molta canya ficada ) 1h48 era un temps que no m\’esperava a hores d\’ara .| Donar les gràcies a Isabelle Jansenns i Moises Herrezuelo del Cub La Santa per convidar-me a la marató i al Club per la meva concentració de principi de temporada, Martin Martin Arquitectes per fer realitat la categoria en cadira de rodes, a Stephane Rouyer de França que va ser un plaer conèixer i www.roadtolasanta.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.