José Rios Guanya la Jean Bouin

0
440

El nostre PEPE RIOS ha escrit una pagina d\’or de l\’història de Club Atlètic Manresa, i ho fet aquest migdia al guanyar amb total autoritat la 85ena JEAN BOUIN. Ha dominat des de el mateix tret de sortida de l\’històrica cursa catalanai i ho ha fet en el llarg dels 9300 metres i 3 voltes al circuit de Montjuic. El seu registre personal ho defineix tot: Chapeau ¡¡ 27\’46\” es un dels millors registres aconseguits en la Jean Bouin, igualant l\’aconseguit l\’any passat per el kenyà MENJO (que aquest any les autoritats del seu pais no han donat el visat de sortida per poder venir a Barcelona). RIOS ha estat el clar i just guanyador d\’aquesta vuitanta-cinquena edició. S\’ho ha merescut per el seu esforç des de el primer segon de la prova.| RIOS ha donat un triomf històric al CAM, a Manresa i a la seva comarca. La classificació final de la prova ha estat, en els seus primers 5 llocs: JOSE RIOS (27\’46\”), MAROUAD MAROFIT (Marroc / 28\’04\”), POL GUILLEN (FCB / 28\’21\”), NACHO CACERES (FCB / 28\’35\”), MOHAMED BENHMBARKA (AE Blanc Blau / 28\’49\”). En les 4 setmanes que RIOS ha vestit la samarreta del CAM, aquestes han estat 4 setmanes de gaudir de molt i molt bon atletisme. L\’atletisme manresà agraeix a RIOS el que ens està donant al CAM i a Manresa. Mai una samarreta del CAM havia tingut tanta presència capdavantera en una prova d\’atletisme de primer nivell. Amb l\’arribada de RIOS estem disfrutant d\’un somni. D\’un somni que s\’ha fet realitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.