ENTRENAMENT VERTIC RUNNERs.

0
538

ENTRENAMENT VERTIC RUNNERs.
DIA: 13 de desembre
LLOC: Bosc de Can Deu. Sabadell
HORA: de 10 a 13h
NIVELL: Obert a tots els nivells, mínim 18 anys.
Obligatori tenir l’assegurança de la federació corresponent en regla.
| DIRIGIT PER RICARD VILA INSCRIPCIÓ: Confirmar assistència a verticrunners@gmail.com. ( places limitades – rigurós ordre d\’inscripció) Activitat gratuïta.
Metodes de entrenament Resistencia (2) PROGRAMA * Explicació i practica de diferents mètodes de resistència i força * Escalfaments * Força natural – Compensatoris * Circuit natural i Oregon de força – resistència * Series d\’interval extensiu * Series llargues de cross * Series de pujades * Tobogans * CACO * Estiraments + recuperació MATERIAL A DUR. Equipacio, calçat i roba de running (hivern) Roba d\’abric, paravents, guants, gorra Ronyonera, bidó amb aigua Cronòmetre, pulsometre Es facilitaran fotocopias sobre entrenament dels temas practicats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.