85a JEAN BOUIN

0
378

Aquest diumenge 30 de novembre se celebrarà la vuitanta-cinquena edició de la matinal d\’atletisme Jean Bouin – Gran Premi Telefónica, al Parc de Montjuïc de Barcelona.
Un total de 13 curses de totes les categories configuraran el programa de la clàssica prova barcelonina, que començarà amb la cursa Open, a les 9\’00 h, fins arribar a l\’internacional masculina i femenina, que es realitzaran conjuntament a les 13.15 hores. La sortida de totes les curses es farà a l\’Avinguda Rius i Taulet i l\’arribada en aquesta ocasió es canvia a l\’avinguda Maria Cristina, a l\’alçada de la plaça de l\’Univers.| En aquesta històrica matinal atlètica s\’implementaran novetats com el mesurament per satèl·lit dels tres circuits bàsics, un servei de televisió per internet per a la visualització de les 13 curses de la prova en els punts més destacats del circuit, i la Fira del Corredor al Palau número 7 del recinte firal de Montjuïc.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.