GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MARXA

0
354

El proper dilluns 1 de desembre a les 13.00 hores, a la Sala de Plens de l\’Ajuntament de Granollers (Plaça de la Porxada núm. 6), es realitzarà l\’acte de presentació del Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica, que se celebrarà el proper 7 de desembre al circuit urbà del Carrer Anselm Clavé de Granollers. A l\’acte hi assistiran Josep Mayoral, Alcalde de Granollers, Toti Mombrú, Representant Territorial de l\’Esport a Barcelona del Consell Català de l\’Esport, Josep Maria Junqueras, Regidor d\’Esports de l\’Ajuntament de Granollers, Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d\’Atletisme, i Joan Villuendas, President del Club Atlètic Granollers.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.