4a Cursa Entre Ponts

0
448

26 de desembre de 2008
El dia de Sant esteve, torna la tradicional cursa Entre Ponts, organitzada per la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Roda de Ter. Esmorzar i obsequi per a totes les persones que hi participin. També s’entregarà una panera al corredor/a que faci la cursa amb la disfressa nadalenca més original. Per inscripcions al Punt Roda (938540377) o al Pavelló municipal (938500393) o també us podeu descarregar el pdf.| Els següents carrers estaran tancats al trànsit de 1/4 d´11 a les 11 del matí; Plaça Major, Bac de Roda, Ferran Alsina, Pont Nou, carretera Barcelona, Call de la Capella, Pere Moret, Passeig del Ter, Pont Vell i Pere Almeda.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.