4a Cursa Entre Ponts

0
331

26 de desembre de 2008
El dia de Sant esteve, torna la tradicional cursa Entre Ponts, organitzada per la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Roda de Ter. Esmorzar i obsequi per a totes les persones que hi participin. També s’entregarà una panera al corredor/a que faci la cursa amb la disfressa nadalenca més original. Per inscripcions al Punt Roda (938540377) o al Pavelló municipal (938500393) o també us podeu descarregar el pdf.| Els següents carrers estaran tancats al trànsit de 1/4 d´11 a les 11 del matí; Plaça Major, Bac de Roda, Ferran Alsina, Pont Nou, carretera Barcelona, Call de la Capella, Pere Moret, Passeig del Ter, Pont Vell i Pere Almeda.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.