LÍDIA RODRÍGUEZ, D’ISS – L’Hospitalet, CINQUENA SUB’23 AL CROS DE SORIA.

0
1632

Soria s’ha convertit en un dels crosos que han de determinar quins atletes defensaran el proper es de desembre l’equip espanyol als Campionats d’Europa de Cros. L’atleta d’ISS – L’Hospitalet, Lídia Rodríguez, lluita per classificar-se a la categoria Sub’23; a terres castellanes va estar la cinquena classificada en aquesta categoria, mantenint intactes les seves possibilitats d’accedir a la selecció que es farà oficial el proper dilluns després de disputar-se el Cros de Llodio.| Altres atletes d’ISS – L’Hospitalet que van participar a Soria van estar els júniors Manuel Salvador, onzè, Abdelkabir Zaroual, catorzè i Oriol Bonet, vint – i-vuitè. Destacar també el gran paper realitzar per la juvenil de primer any Aniria Mata que va estar setena tancant la participació riberenca Jesús Manuel Cardó, divuitè a la cursa promesa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.