LÍDIA RODRÍGUEZ, D’ISS – L’Hospitalet, CINQUENA SUB’23 AL CROS DE SORIA.

0
1961

Soria s’ha convertit en un dels crosos que han de determinar quins atletes defensaran el proper es de desembre l’equip espanyol als Campionats d’Europa de Cros. L’atleta d’ISS – L’Hospitalet, Lídia Rodríguez, lluita per classificar-se a la categoria Sub’23; a terres castellanes va estar la cinquena classificada en aquesta categoria, mantenint intactes les seves possibilitats d’accedir a la selecció que es farà oficial el proper dilluns després de disputar-se el Cros de Llodio.| Altres atletes d’ISS – L’Hospitalet que van participar a Soria van estar els júniors Manuel Salvador, onzè, Abdelkabir Zaroual, catorzè i Oriol Bonet, vint – i-vuitè. Destacar també el gran paper realitzar per la juvenil de primer any Aniria Mata que va estar setena tancant la participació riberenca Jesús Manuel Cardó, divuitè a la cursa promesa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.