Els paralímpics catalans han sigut rebuts per la consellera d\’Acció Social i Ciutadania Carme Capdevila

0
629

Jordi Madera atleta del Club Atlètic Blanc i Blau que va predre part dels Jocs Paralímpics de Pequín, disputats aquest estiu a la capital xinesa, ha sigut rebut per la consellera d\’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila. La trobada, que ha tingut lloc aquest divendres al Museu Melcior i Colet de Barcelona, ha sigut, també, per atorgar les beques a tots ells. A part de la consellera, també ha sigut present el director de Política Esportiva de la Secretaria General de l\’Esport, Manel Ibern; l\’assessor del delegat d\’Esports de l\’Institut Barcelona Esports, Eduard Rañé; el diputat coordinador de l\’Àrea d\’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs, i el president de la Federació Catalana d\’Esports de persones amb Discapacitat Física, Josep Lluis Amador. | Madera a declarart pel Bib \”aquestes han sigut les primeres olimpiades que he disputat, i seguirá treballant pel 2012, per estar encara amb millor forma\” Jordi Madera participará el proxim diumenge 30 de Novembre a la Jean Bouin a la prova Internacional de Cadira de Rodes, l\’atleta blanc i blau que l\’any passat va quedar segòn intentara tornar al podium d\’aquesta classica prova barcelonina

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.