18 DE GENER DEL 2009, X MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA.

0
449

JA POTS INSCRIURET ON LINE.
L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa va presentar, en l’Ajuntament de Terrassa, la propera edició de la Mitja Marató, que per es celebrarà conjuntament amb el Campeonato Nacional de Medio Maratón de Veteranos, i en la que es commemorarà el seu Xè aniversari. Alhora ja s’ha obert la inscripció per internet a través de la pàgina www.mitjaterrassa.cat. La Mitja Marató de Terrassa, en aquesta edició del 2009, acompleix el seu desè aniversari. Una fita que l’organització, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, vol celebrar millorant la qualitat de la cursa, amb més serveis, infraestructures, atencions als corredors, regals inigualables, etc… I commemorar-la amb tot un seguit d’activitats i actes oberts a la ciutat, com la festa dels voluntaris, una exposició fotogràfica retrospectiva, un sopar de gala, etc… | A través de la web www.mitjaterrassa.cat ja es poden fer les inscripcions a aquesta mitja marató (preu de 14€) i a la cursa de 5 km (preu de 8€). Molt aviat també es podrà fer als punts presencials. Aquest període d’inscripció finalitzarà el dimecres 14 de Gener 2009 per internet, i el divendres dia 9 de Gener de 2009, en els punts presencials, o be quan s\’arribi als 2000 inscrits a la mitja i als 1000 a la cursa de 5km. Els dorsals es podran recollir el mateix dia de la cursa, a partir de 3/4 de 8 del matí i fins a mig hora abans de l\’inici de la cursa, a la zona habilitada en el village de la zona d\’arribada. En l’àmbit esportiu es preveu comptar amb atletes de primer nivell, tal i com ja va passar l’any passat, i amb un total aproximat de 3000 corredors, juntament amb els de la cursa Memorial Santi Centelles, de 5 km, i amb els participants del XVII Campeonato de España de Medio Maratón de Veteranos, que també acollirà aquesta prova. Com a important novetat, i donat el creixement d’aquesta cursa, destacar el canvi de l’arribada i la sortida per a garantir la seguretat i el bon desenvolupament de la cursa, que es traslladarà al Passeig 22 de Juliol, a l’alçada de la Plaça de la Font de l’Apotecari (rotonda del carrer Arquitecte Puig i Cadafalch). Així es disposarà en un mateix pla tota la infraestructura, el village i els serveis als corredors (vestidors, dutxes, wc, guardabosses, expedició de dorsals i xips, etc…). Trobareu un més amplia informació a la pàgina web .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.