Cros Intercomarcal de promoció

0
431

Aquest dissabte 22 de novembre, a partir de les 10,30 hores a Barberà del Vallès (bosc de Can Gorgs), es celebrarà el tercer cros del circuit intercomarcal.
Amb només 2 jornades disputades podem destacar alguns dels noms que estan fent una bona campanya al cros comarcal. Els més grans: Jordi Mañosa de la Jas, en categoria masculina i Jeania Inacio, i les germanes Maria i Sara Omrami, en categoria femenina. Atletes del 94 i 95, Llorenç Esteve és el candidat natural al primer lloc, el segueix, Carles Mor i Oriol Solé. Amb noies la cosa no té color, les germanes Laura i Marta Gómez, van per davant de Paula Teruel. Els nois del 96 i 97, Yely Sagna, en primer lloc seguit pels atlets del Barberà Dani Rivero i Dani Ponce i Jordi Torrents del castellar. En noies, Carla Català de la JAS, amb 2 primers llocs, és la líder de la categoria. Atletes de l\’any 98 i 99 Joan Riera de la JAM per davant de Feliu Esteve de la JAS. En noies Paola Carmona, encara que aquest dissabte estarà en un cros a Sòria, va primera amb molta comoditat. Any 2000-2001, David Martín del Montcada i David Herrero de la JAS, són els atletes a seguir. En Noies Helena Aurés i Meritxell Raimundo. I els més petits del 2002 i 2003, Joan Gea del Barberà està lluitant amb Bernat Esteve empatats a la part alta de la classificació provisional. I en noies, Laura Pou, ja ha tingut dos primers llocs què la fan líder per davant de Sara Karzazi i Lyusseth Clarissa. Ja podeu consultar l\’horari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.