Cros Intercomarcal de promoció

0
359

Aquest dissabte 22 de novembre, a partir de les 10,30 hores a Barberà del Vallès (bosc de Can Gorgs), es celebrarà el tercer cros del circuit intercomarcal.
Amb només 2 jornades disputades podem destacar alguns dels noms que estan fent una bona campanya al cros comarcal. Els més grans: Jordi Mañosa de la Jas, en categoria masculina i Jeania Inacio, i les germanes Maria i Sara Omrami, en categoria femenina. Atletes del 94 i 95, Llorenç Esteve és el candidat natural al primer lloc, el segueix, Carles Mor i Oriol Solé. Amb noies la cosa no té color, les germanes Laura i Marta Gómez, van per davant de Paula Teruel. Els nois del 96 i 97, Yely Sagna, en primer lloc seguit pels atlets del Barberà Dani Rivero i Dani Ponce i Jordi Torrents del castellar. En noies, Carla Català de la JAS, amb 2 primers llocs, és la líder de la categoria. Atletes de l\’any 98 i 99 Joan Riera de la JAM per davant de Feliu Esteve de la JAS. En noies Paola Carmona, encara que aquest dissabte estarà en un cros a Sòria, va primera amb molta comoditat. Any 2000-2001, David Martín del Montcada i David Herrero de la JAS, són els atletes a seguir. En Noies Helena Aurés i Meritxell Raimundo. I els més petits del 2002 i 2003, Joan Gea del Barberà està lluitant amb Bernat Esteve empatats a la part alta de la classificació provisional. I en noies, Laura Pou, ja ha tingut dos primers llocs què la fan líder per davant de Sara Karzazi i Lyusseth Clarissa. Ja podeu consultar l\’horari.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.