COMENÇA LA TEMPORADA DE MARXA

0
340

El proper diumenge 16 de novembre comença la temporada de marxa atlètica 2.008-2.009, amb la celebració del Critèrium Nacional d\’Hivern de Marxa Atlètica que es disputarà a Vinaròs. Aquesta competició està dirigida als atletes de les categories infantil, cadet, juvenil i júnior, i la Federació Catalana, a proposta del Sector de Mig Fons, Fons i Marxa del Comitè Tècnic, convida a participar a quinze atletes.| El calendari català de marxa s\’inicia en aquesta temporada amb la celebració del Gran Premi de Catalunya de Marxa el proper 7 de desembre a Granollers. El Campionat de Catalunya de Marxa se celebrarà el 8 de febrer al Prat del Llobregat, i el Campionat de Catalunya de Clubs el 29 de març a Badalona. A nivell estatal, cal destacar la celebració del Campionat d\’Espanya Absolut que es realitzarà a San Pedro de Pinatar (Múrcia), i a nivell internacional en aquesta temporada se celebrarà la Copa d\’Europa a Metz (França).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.