Últims dies per apuntar-se a la Mitja de Ripoll. 16-nov-2008.

0
489

El diumenge 16 de novembre de 2008 a les 10 del matí es donarà la sortida del XXX Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès. El recorregut és el mateix que en les edicions anteriors, començant davant del camp de futbol de Ripoll en direcció al centre de la vila, passant per l’interior de Sant Joan de les Abadesses, i arribant just davant del monestir de Ripoll. Com a novetats d’aquesta edició cal remarcar la bossa de regal que inclourà una samarreta tècnica i la ballada dels gegants acompanyats dels grallers a la sortida i arribada de la cursa. S’espera que hi haurà una alta participació, d’entre 800 i 1000 atletes. L’organització de la prova estableix un màxim de 1000 atletes, i és per això que, tothom que hi vulgui córrer i encara no hagi fet la seva inscripció, cal que s’apunti el més aviat possible. Inscripcions per Internet fins dijous a les 17 hores. A Ripoll, dissabte tarde si encara queden dorsals. | A més, el dia abans s’ha organitzat una activitat complementària anomenada REPTE ATLETA CONTRA CAVALL per commemorar els 30 anys de cursa així com la coincidència amb la celebració dels 1000 anys des del nomenament d’Oliba com a abat de Ripoll. El repte l’assumirà l’atleta Alexandra Panayotou, que sortirà de Montserrat i recorrerà un total de 123 km per camins de muntanya a través del Bages, Osona i Ripollès, competint contra una euga de pura raça àrab que corre proves de resistència hípica. L’atleta sortirà de Montserrat a la 1 de la matinada del dia 15 de novembre i el cavall sortirà 5 hores més tard fent durant el recorregut les parades corresponents al control veterinari. Està previst que atleta i cavall arribin davant del Monestir de Ripoll al voltant de les 6 de la tarda del dissabte 15 de novembre. El mateix dissabte a les 5 de la tarda hi haurà una visita guiada a l’entorn del monestir, i tothom que hi vulgui assistir cal que s’acosti aquella hora a l’oficina de turisme de Ripoll.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.